This post is also available in: esEspañol (Spanish) caValencià (Valencià)

Cabos Caps d`esquadra Alcoi

Our organization was created to be able to analyze, enhance and visualize the work of the corporal, the squad and the band in the act of the start in a unique scenario, “the partidor”, that very few people can see live and live, emotions that are lived in that place where the premiere of the great play of the entrance takes place.

Cristianas

Cristiana

Moras

mora

¿Cómo colaborar con la organización?

1 – Hazte asociado y obtén ventajas extras:

  • Verás “les arrancaes” antes que nadie..
  • Accede al grupo privado de WhatsApp.
  • Acceso a todos los vídeos de la asociación.

2 – Comparte nuestras publicaciones en las redes sociales

3 – Patrocina o colabora con nosotros y tu empresa

4 – Haz una donación por Paypal

Comentarios

Estimados amigos de la página "Cabos, Caps d'Esquadra d'Alcoi", quisiera daros la enhorabuena por vuestra nueva página que de seguro seguirá siendo un éxito y hará de nuevo que todo aquel que ama la fiesta de Moros y Cristianos esté pendiente de cada publicación que hagáis. Pero sobre todo agradecer vuestra labor a favor de la Fiesta verdadera, la Fiesta que sale del corazón y del alma de aquel festero que por unos momentos toca el cielo haciendo el cabo. Gracias por difundirla y por estar ahí en cada paso, en cada compás y en cada imagen de una arrancá y también por ayudar a entender lo que significa hacer el cabo de tú filà con sentimiento y emoción. También por estar pendiente y al día de nuestra música festera y de nuestros músicos y bandas que tan importante son para nuestra fiesta. Os deseo el mayor de los éxitos y que sigáis haciendo esta labor desinterasa pero ya indispensable y necesaria en este maravilloso mundo de las "Fiesta de Moros y Cristianos" . Un fuerte abrazo y "Avant l'entrá".

Juan Climent

Diseñador
Caps d'esquadra fa una tasca molt necessària, que es posar en valor un moment tan màgic de la nostra festa com és l'arrancà, a la volta que posa noms als protagonistes que el fan possible, gràcies per la vostra llavor!

Santi i Victor Idees i Disseny

Diseñador
Desde el Trencat queremos felicitar y agradecer el minucioso trabajo a la hora de analizar las escuadras de Alcoy desde su arranque. Unas fiestas se hacen grandes porque hay unas normas y tradiciones que se respetan y cuidan con el máximo cariño. Como diseñadores el momento de la "arrancada" nos obliga a crear elementos que no sean tan sólo atractivos visualmente, si no que sean prácticos y faciliten la espectacularidad del "cabo arrancà" y toda su escuadra.

El Trencat

Diseñador
Tots els pobles que celebren Moros i Cristians tenen la seva peculiaritat i entre d,elles esta la manera de desfilar i per ende la de fer el cap d,esquadra; en concret les nostres Festes es caracteritzen per una forma personal i única, pot ser més marcial i sentida que es precissament la que ens fa diferents, la manera d,agafar el xafarot, l,espassa, la porra ó la llança es molt peculiar; aixi com la cadéncia del pas i la forma de desfilar i la comunió entre el Fester i el Públic, aquest enel cas d,Alcoi es molt crític i valora molt un bon cap d,esquadra i no qualsevol aprofita per fer.ho. Hores d,assagios, entraetes i la práctica, coneixement de la música i experiénciafan a un bon cap d,esquadra; i webs com aquesta deuen d,ajudar a conservar, perfeccionar i ensenyar aquest art tant nostre.

Jordi Sellés

Diseñador
Moltes gràcies a "Caps d'esquadra d'Alcoi" per ajudar-nos a conéixer de primera mà els festers, les bandes i les músiques que desfilen pels carrers d’Alcoi convertint-se en guia indispensable per descobrir millor les nostres festes.

Saül Gómez Soler

Director y compositor
Amics de Caps d'Esquadra d'Alcoi; he pogut coneixer esta pàgina en la que veig la festa del meu poble contada des de dins; festers, músics, públic, de manera dirècta, entretenguda i cordial. Tot per a engrandir i millorar tots els aspèctes de la nostra festa. Ésta nostra festa que no sols és dels que tenen l'honor de disfrutar-la des de dins o del públic per vorer-la en dirècte des dels carrers sino que és de tots els que la respectem, adorem i valorem. Per sempre," Visca la Nostra Festa"

Rafael Mullor Grau

Director y compositor
Enhorabona a la tasca que des de caps d'esquadra es du a terme. S'ha posat en valor el moment de l'arranca, idiosincràsia de la festa alcoiana i moment molt valorat pels festers i el públic. A més gràcies a les vostres gravacions les bandes de música podem vore'ns i sentir-nos en l'arranca, donant-li tota la importància que es mereix la música a la festa. Moltes gràcies per posar la nostra tasca en valor i continueu igual.

Agrupació Musical d'Alcoi "L'orquesteta"

Agrupació Musical
Representem a enamorats dels moros i cristians. Gent que anhela tot l’any el ressonar de la percussió prèvia a l’inici de la marxa i vore com l’esquadra inicia el pas alhora, preparats per seguir les passes del seu ‘cabo’. Persona encarregada de donar el plus d’art a eixa formació, que aconseguirà enamorar al públic

Pau Vilaplana

(Asociado C.C.E.A.)
Jo pense que este grup està treballant per les nostres tradicions, perquè es mantinguen i estic content de pertànyer a este grup.

José Vicente Perea Miro

(Asociado C.C.E.A.)
Per a mi, com a “exiliat”, es un plaer el vorer les arrancaes i valorar a nivel privat les que m’agraen mes o menos. Gràcies per la vostra faena.

Xavi Vilaplana

(Asociado C.C.E.A.)
Arrancades al partidor, cabos donant tot el que tenen de si i mostrant els seus sentiments, i això és el que volem deixar per a la posteritat i la història de la Festa.

Rafa Palmer

(Directivo C.C.E.A.)
El nostre objectiu és testimoniar i donar a conéixer la MÀGIA del moment de les arrancades de les esquadres, les seues bandes, les marxes i en particular posar en valor i ressaltar la importància del cap d'esquadra

Andrés Sempere

(Directivo C.C.E.A.)
Gravació-Visualització. Cada 22 d'abril. Al Partidor d'Alcoi. Passió, Sentiment i Realitat. Amb les arrancades de les Esquadres!

Miguel Sempere

(Directivo C.C.E.A.)
Cap d’esquadra, representació màxima de la sensibilitat a flor de pell que intenta transmetre a l’espectador tota la festa alcoiana.

Pepín Pastor

(Directivo C.C.E.A.)
Caps d’Esquadra, gent que intenta transmetre un sentiment al públic a canvi d'una recompensa immaterial "l'aplaudiment”

Tomàs Monllor

(Directivo C.C.E.A.)
El Cap en l’arrancà, un nexe d’unió entre el poble i la Festa

Javier Andreu

(Directivo C.C.E.A.)
El cap d’esquadra; el nexe d’unió entre fester, músic i públic. Ha de ser capaç de captar el ritme i la força de la música i transmetre l’alegria i la destresa (el cristià) i l’elegància i la majestuositat (el moro) al públic del Partidor i de tot Alcoi. Una gran arrancada és un passeig pels núvols!

Juanito Coderch

(Directivo C.C.E.A.)
Com a Caps i festers que som, busquen perpetuar l’espectacle i el bon fer dels caps d’Esquadra en les festes de Moros i Cristians

Chema Nadal

(Directivo C.C.E.A.)

Patrocinadores

Appyweb(patrocinador)
WhatsApp Image 2020-05-10 at 14.43.17
DG restaurante(patrocinador)

Colaboradores

Bar Crespo(Colaborador)
Bar El Romeral(colaborador)
RMS(colaborador)